MET Nieuws uit 2011

mei 2011

Leesclub puntjes op de ‘i’:

Het gaat van start; eindelijk! Al in het voorjaar lagen de plannen er: een leesclub oprichten voor allochtone vrouwen die de Nederlandse taal nog net iets beter willen leren, kortom: de puntjes op de ‘i’ willen zetten. Maar voor ik een flyer had gemaakt en wat contacten heb gelegd.... het dagelijkse werk gaat al snel vóór vrijwilligerswerk. Maar de laatste weken heb ik iets meer aan werving gedaan en nu zijn er een paar vrouwen die belangstelling hebben. Een paar is genoeg, de rest komt vanzelf. Misschien ken jij nog iemand?
Klik hier voor de flyer.

juni-juli 2011

Rapportage is afgerond:

Voor Spring! peuterspeelzaalwerk heb ik vorig jaar subsidie aangevraagd bij het Agentschap SZW voor een samenwerkingsproject tussen peuterspeelzaal Jip & Janneke en kinderdagverblijf Kleine Beer. Deze subsidie is toegezegd en als dank mocht ik over de projectperiode het werkplan, de evaluaties en de verantwoording verzorgen. Het project is succesvol geweest en de samenwerking tussen de betrokkenen blijft bestaan. De subsidie stopt helaas, maar wie weet zijn er alternatieven.

juli 2011

Iets meer bij Saxion:

Na de zomervakantie ga ik tijdelijk iets meer voor Saxion werken. We hadden een vacature voor ons team maar 2x hebben geselecteerde kandidaten zich teruggetrokken. Betaalt het onderwijs dan zo slecht? Maar goed, ik spring even in zodat mijn coördinator even uit de brand is.

mei 2011

Feedback:

"Supervisie bij Joke heeft mij geholpen beter naar mezelf te kijken.
Ik heb geleerd te reflecteren, waardoor ik beter inzicht heb gekregen in situaties en waar ik mezelf meeneem in een situatie. Dit laatste heeft mij geholpen om anders tegen de dingen aan te kijken, ik kan het geleerde toepassen in andere situaties. Ik merk dat ik hierdoor steviger ben komen te staan."
D.W.
grafiek: Steven Tuinstra, webdesign: Harm Braam